FotoLorenz.Be FotoLorenz.Be

Huwelijksfotografie Pakketten:


Bij FotoLorenz begrijpen we dat elk huwelijk uniek is, daarom bieden we flexibele pakketten aan die zijn ontworpen om aan verschillende behoeften en budgetten te voldoen.


Of je nu op zoek bent naar een uitgebreide dekking van de hele dag of een meer beknopte weergave van belangrijke momenten, we hebben de perfecte oplossing voor jou.

Halve Dag Pakket:


Ons Halve Dag Pakket is ideaal voor koppels die de belangrijkste momenten van hun huwelijksdag willen vastleggen in een compacte en betaalbare vorm. Dit pakket omvat typisch de ceremonie, op locatie, receptie tot aan de openingsdans.


Ik als fotograaf zal discreet aanwezig zijn om de emoties en de schoonheid van deze bijzondere dag vast te leggen.


Prijs: 900 euro


Alle bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB-stick

Hele Dag Pakket:


Ons Hele Dag Pakket is ontworpen voor koppels die op zoek zijn naar een volledige reportage van hun huwelijksdag, van de voorbereidingen in de ochtend tot de eerste dans in de avond.


Dit uitgebreide pakket biedt de mogelijkheid om alle speciale momenten vast te leggen, inclusief voorbereidingen, ceremonie, op locatie, receptie tot aan de openingsdans.


Ik zal van begin tot eind aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat geen enkel moment verloren gaat en dat je prachtige herinneringen hebt om voor altijd te koesteren.


Prijs: 1100 euro


Alle bewerkte foto's in hoge resolutie op een USB-stick

© Fotolorenz.Be 2024 info@fotolorenz.be Portfolio Huwelijk Locatie Studio Carshoot Autosport Home Contact