© 2018 FotoLorenz.Be

Canon EF 100mm f/2,8 L Macro IS USM


De EF 100mm f/2.8 L IS USM maakt deel uit van de prestigieuze L-serie van Canon en is een lens met een Image Stabilizer met hoek- en shiftdetectie die perfect is voor korte scherpstelafstanden.

Kenmerken: - Hoogwaardige macrolens uit de L-serie van Canon - 4-stops Hybrid IS - Beeldweergave op ware grootte (1:1) - UD-lenselement - Water- en stofbestendig - Afstandsbegrenzer met drie standen - Cirkelvormig diafragma met 9 lamellen voor een prachtige bokeh - Ring-type USM AF-motor - Optionele draagriem voor statief


 Kwaliteit uit de L-serie


De lens belichaamt Canons beste optica, kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak uit de L-serie. Een robuuste constructie die is voorzien van stof- en vochtwerende afdichtingen voor bescherming tegen barre weersomstandigheden.


Hybrid Image Stabilizer

 

De nieuwe Image Stabilizer is speciaal ontworpen voor in macrolenzen. Hiermee kunt u zowel de shift- als de hoekbeweging corrigeren die de meeste IS-systemen kunnen corrigeren. Dit zorgt voor een correctie van twee stops bij een vergroting van 1,0x, toenemend naar drie stops bij een vergroting van 0,5x en vier stops tijdens standaard fotograferen. Met het UD-lenselement (Ultra Low Dispersion) bent u verzekerd van een hoge beeldkwaliteit Dankzij een UD-element in de lens is er geen chromatische aberratie. Hierdoor ontstaat een uitstekende beeldkwaliteit met een hoge resolutie, een hoog contrast en een uitstekende kleurweergave.